Eurofitness dona suport a la #cursarac1

Eurofitness som una xarxa de centres i entitats esportives, així com centres de formació i universitat, amb presència en tot el territori català. Els nostres valors es basen en el compromís social i la sostenibilitat, com a premisses per seguir avançant dintre de l’àmbit de l’esport.

Pel que fa al conjunt de centres esportius, el nostre target principal són famílies de la zona on es troben ubicats els nostres clubs, i que busquen resoldre la necessitat de fer activitat física en un mateix entorn sense necessitat de compartir l’espai entre ells, per tant el ventall d’edat del target principal són persones d’entre 25 i 55 anys amb fills. El nostre volum és de 35001 clients, tenint un 20% al Vallès i un 50% a Barcelona, el 30% restant, es troba repartit per la resta del territori català.

Cal esmentar l’ampli ventall de clients de cursets i activitats extraescolars que també participen en el dia a dia del club.

Creiem fermament en l’importancia de realitzar activitat física, en el nostre dia a dia, així com en millorar els nostres hàbits posturals i nutricionals. La OMS recomanda un mínim de 30min diaris per evitar el sedentarisme i l’obesitat. I des d’Eurofitness treballem dia a dia amb el nostre equip de profesionals per a que tots els nostres clients i posibles clients compleixin amb l’Objectiu diari d’activitat, així com els seus propis.

A continuació passem a detallar la ubicació dels nostres centres on es podrá realitzar aquest programa:

Eurofitness Artesania. C/Artesania 63, Barcelona.

Eurofitness Badalona. Avda. Pius XII s/n, Badalona

Eurofitness Can Cuyas. Avda. Rasos de Peguera , 242, Barcelona

Eurofitness Can Dragó. C/Roselló I Porcel 7-11, Barcelona

Eurofitness Estació del Nord. C/Napols 42, Barcelona

Eurofitness Horta. C/Pedrell, 200, Barcelona.

Eurofitness Sant Miquel. C/Muntaner 166, Barcelona

Eurofitness Sant Cugat. Passatge Coubertin, 1, Sant Cugat.

Eurofitness Sabadell. Ronda de Bellesguard, 13. Sabadell.

Eurofitness Perill. C/Perill, 16, Barcelona.