Montse Interiors amb la #cursarac1

Montse Interiors és una empresa que està al servei de la decoració i el vestiment de la seva llar des de l’any 1972. Va néixer com un petit negoci familiar a Sant Vicenç de Castellet dedicat a la roba per la casa. Amb el temps es van anar especialitzant en el segment mig alt de decoració i complements de la llar, però sempre amb una política de preus molt competitiva i interessant per als seus clients.

Tenen 25 punts de venta que estan al servei de tots resolent les seves necessitats, oferint una gran varietat de productes de fabricació pròpia exclusiva de qualitat i preu sense competència, a més de tenir les millors marques i les llicències originals més actuals, donant un servei personalitzat de confecció a mida i, amb molta probabilitat, als millors preus que pugui trobar, sempre però encaminats amb un lema d’oferir la millor relació de qualitat, preu i servei de mercat.

El caire familiar i proper al client que va néixer l’any 1972 no s’ha perdut amb el pas dels anys, i actualment conserven la proximitat i el servei a tots els clients que entren als seus establiments.

I com que el seu desig és estar cada cop més al costat de tots, tenen la seva botiga online www.montseinteriors.com, on es podran trobar bona part dels seus productes i tot amb la comoditat de comprar des de casa!