Aigua de Rigat amb la #cursarac1

Aigua de Rigat, experts en la gestió del cicle integral de l’aigua

Aigua de Rigat va constituir-se a principis dels anys 20 per atendre inicialment la demanda d’aigua d’Igualada, Vilanova del Camí i la Pobla de Claramunt. Al llarg de gairebé 100 anys oferint un servei de subministrament d’aigua de qualitat a més de 29.000 punts de servei (llars, indústries i comerços) de la comarca de l’Anoia, l’empresa s’ha anat transformant sota l’eix vertebrador de la vocació de servei.

El model de gestió d’Aigua de Rigat es basa en l’excel·lència dels serveis que presta a partir de l’experiència i la innovació constant; la proximitat a les llars i les empreses, que li permet adaptar-se a les seves necessitats, i amb un compromís incondicional amb les persones i el medi ambient, amb el qual vol aportar el seu gra de sorra en el desenvolupament sostenible de les poblacions on la companyia gestiona els serveis del cicle integral de l’aigua.

Aigua de Rigat col·labora amb diferents clubs esportius de l’Anoia i promou competicions esportives amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables i la pràctica de l’esport.