Ametller Origen se suma a La cursa de RAC1 i segueix fent camí en la promoció d’hàbits saludables

Sabies que, segons dades  de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), cada any moren a tot el món 2,8 milions de persones a causa del sobrepès i l’obesitat i que aquestes malalties ja s’han convertit en un problema de salut pública a escala mundial? Portar una alimentació saludable al llarg de la vida, basada en el consum de fruites i hortalisses, llegums i cereals integrals, així com la pràctica regular d’exercici físic, un bon descans i una ment activa són elements clau per gaudir d’una bona salut i prevenir l’aparició de determinades malalties cròniques com el sobrepès, l’obesitat, la hipertensió, la diabetis de tipus 2, malalties cardiovasculars o determinats tipus de càncer.

Amb l’objectiu de promoure uns hàbits de vida saludables i sostenibles entre la població, i ferm al seu compromís de facilitar l’accés a una alimentació saludable, plaent i neta, Ametller Origen se suma a la Cursa de RAC1 amb la donació de fruita fresca i de temporada per tal que els participants tinguin una bona recuperació, nutritiva i saludable. Aquesta cursa popular, amb tanta tradició a casa nostra, aposta justament per promoure l’esport i uns bons hàbits entre la població i ho fa de manera festiva i familiar.

Ametller Origen impulsa el moviment #FemCamí

Com a companyia compromesa amb la salut i la sostenibilitat, Ametller Origen ha apostat des dels seus inicis, ara fa vint anys, per promoure accions de millora en l’àmbit de la salut i la sostenibilitat. En línia amb aquest compromís i amb l’objectiu de ser una empresa neutra en emissions de CO2 l’any 2027, la companyia va posar en marxa l’any passat el moviment Fem Camí, un moviment participatiu, global i ambiciós, obert a totes aquelles institucions, organitzacions, empreses i persones que volen avançar cap a un món més saludable i sostenible.

Per fer aquest camí, la companyia compta amb l’assessorament d’un consell de nutrició i salut i un de sostenibilitat, format per diferents especialistes amb perfils molts transversals, que aporten el seu coneixement, vetllen pel rigor científic de totes les accions que duen a terme i aporten idees innovadores per impulsar un estil de vida saludable i sostenible.

En aquest sentit, Ametller Origen du a terme accions com la reformulació del 100% dels productes de marca pròpia per complir els criteris establerts en el Pla NAOS, marcat pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, respecte al contingut de sal, sucre i greixos, i la lluita contra el malbaratament alimentari amb la donació a entitats socials de productes frescos i carnis amb data de caducitat pròxima.

Descobreix totes les accions que impulsa la companyia aquí.