Sant Cugat, ciutat esportiva

L’esport i l’activitat física són elements que defineixen l’estil de vida de la ciutat. El clima, els espais verds, els parcs i el Parc Natural de Collserola, juntament amb instal·lacions esportives i una extensa xarxa de camins, pistes i carrils bici, fan de Sant Cugat un lloc ideal perquè tothom pugui fer esport.

PARC COLLSEROLA
FOTO: MANÉ ESPINOSA. CAMPS PROPERS A TORRE NEGRA ALS VOLTANTS DE COLLSEROLA

L’esport forma part del dia a dia de la ciutat i mou milers de persones diàriament: només cal sortir al carrer per trobar persones que corren, van en bicicleta, munten a cavall, juguen al golf o es dirigeixen al gimnàs, juguen un partit o practiquen el seu esport preferit com el futbol,  rugbi, hoquei herba, handbol, pàdel, tennis, atletisme, voleibol, bàsquet, futbol sala, tennis taula, esgrima, hoquei patins…

És un privilegi poder gaudir durant tot l’any del Parc Natural de Collserola per fer passejades, senderisme, córrer i fer rutes en bicicleta de muntanya per la xarxa de pistes i camins habilitats segons les necessitats de cadascú.

Finalment, Sant Cugat també és reconeguda en l’àmbit internacional per ser la seu del CAR – Centre d’Alt Rendiment, on es formen esportistes d’arreu del món per competir al més alt nivell esportiu.

Vine a Sant Cugat i gaudeix d’una ciutat on l’esport batega amb força!