aProperties, la teva immobiliària Real Estate, amb La Cursa de RAC1

Què prioritzes a l’hora de buscar un nou habitatge? Ubicació i exclusivitat? Disseny modern i sostenible i la màxima qualitat? Proximitat al centre de la gran ciutat sense renunciar a viure a prop d’espais verds o del mar? Un habitatge ampli amb terrassa o jardí on poder desconnectar? Siguin quines siguin les teves preferències, a aProperties tenim la llar que millor s’adapta a cada estil de vida.

Com a consultors immobiliaris Real Estate, dins del prestigiós Grupo aFinance, estem especialitzats en la venda i lloguer de propietats exclusives i oficines singulars, ubicades a les millors zones de Barcelona, Sant Cugat del Vallès, Madrid, València i Mallorca.

Des d’esplèndids àtics a les grans ciutats i xalets únics als districtes més prestigiosos fins a vil·les d’ensomni a la costa i a les illes, i finques històriques vorejades de natura. La llar de la teva vida, la trobaràs a aProperties.

Si el que necessites és una oficina exclusiva als Center Business de Barcelona i Madrid, a aProperties Offices t’oferim una àmplia selecció d’espais on exercir la teva activitat laboral o rendibilitzar els teus actius immobiliaris.

La professionalitat, proximitat i eficiència del nostre equip d’experts ens han convertit en la consultora immobiliària de confiança dels clients més exigents. Ens comprometem amb el client fent nostres les seves necessitats, oferint el millor assessorament amb una visió 360º, des de la cerca de l’immoble fins a la negociació de préstecs immobiliaris.

A aProperties fem de l’exclusiu la teva nova residència.

Entra a www.aproperties.com i accedeix a més informació sobre les diferents propietats disponibles. Estem a la teva disposició per trobar junts la llar dels teus somnis.