Eurofitness: el meu cos, el meu planeta, a La Cursa de RAC1

Eurofitness som una entitat amb més de 30 anys d’història que gestiona 18 clubs esportius en el l’àmbit català, 1 a territori espanyol i 1 a Eslovènia.

Els nostres valors son la confiança, la passió, la generositat i el respecte, vehiculats pel compromís en l’activitat física i l’esport. El nostre target principal son les famílies ja que disposem d’activitats per a totes les edats i facilitem la combinació d’activitats dels grans i dels petits amb oferta d’extraescolars i ludoteca.

Creiem fermament en una vida activa saludable a qualsevol edat i ens agrada promoure i afrontar els reptes de la societat a través de l’activitat física i l’esport. És per això que treballem sota el lema “El meu cos, el meu planeta” perquè és important cuidar-se i tenir cura del nostre entorn, i volem que els nostres cubs siguin espais sostenibles, compromesos i actius.  

Als nostres clubs trobaràs una amplia oferta d’activitats dirigides, piscina, servei d’entrenament personal i màquines d’última generació.

Als clubs de Cerdanyola i Vall Hebron l’oferta principal es basa en pistes de pàdel i tenis per gaudir d’una bon entrenament o partit a l’aire lliure i totes dues opcions es poden trobar a l’app de Playtomic

Prepara’t amb Eurofitness per a La Cursa de RAC1.