YoPro de Danone amb la #cursarac1

T’aixeques una hora abans per fer esport, poses els nens al llit i surts a fer uns quants kilòmetres, plegues de l’oficina i entres a la sala de spinning, gaudeixes del teu temps lliure fent curses de muntanya amb la família i amics.

Aquest missatge va dirigit a tu.

Sabem que l’alimentació és una part essencial del teu dia a dia i YoPro t’aporta tots els nutrients que necessites per afrontar tot allò que se’t presenti,  ja que conté fins a 25gr de proteïna d’origen làctic procedent naturalment de la llet, 0% de matèria grassa i no té sucres afegits.

El seu elevat contingut en proteïna permet una absorció directa dels aminoàcids essencials i contribueix a la conservació muscular i al manteniment dels ossos. És per aquest motiu que  YoPro ha estat creat especialment per a persones actives, preocupades per la qualitat de la seva alimentació i que volen augmentar el nivell de proteïna en la seva dieta.

Per aconseguir tot això i mantenir a la vegada els sabors més autèntics, YoPro presenta una àmplia gama de productes formada per 2 varietats per prendre amb cullera i 3 en format bevible perquè te’l puguis endur allà on vulguis. Tots ells amb diferents gustos, des del natural de tota la vida a la llimona, fruits vermells o galeta de vainilla.

Tu que vius l’esport en cos i ànima,  que forma part del teu estil de vida, que sempre trobes un moment per afrontar nous reptes.

Ha arribat la teva hora, l’hora dels #RealPro’s!