TUSGSAL DIREXIS amb La Cursa de RAC1

Direxis és la marca que uneix l’experiència i els recursos d’empreses diferents especialitzades en mobilitat i, sobretot, en transport de viatgers. Som un grup empresarial que vol servir la societat amb la proposta d’una mobilitat inclusiva, segura i respectuosa amb el medi ambient, i volem fer-ho tenint en consideració valors ètics i compromisos de responsabilitat. Els nostres col·laboradors es mobilitzen per implementar solucions innovadores adaptades als territoris que servim.

Direxis és un grup format per onze empreses amb un únic objectiu: prestar serveis i donar solucions innovadores en matèria de mobilitat i transport a les ciutats i a la ciutadania. Direxis presta serveis de transport de viatgers, regular i discrecional (TUSGSAL, TGO DX, MasatsTG DX i OMB), així com altres serveis afins que se’n puguin derivar: gestiona transport sanitari (Nuevas Ambulancias Soria i Ambulancias Cuenca), serveis de grua (al municipi de Rubí), proposa solucions tecnològiques mitjançant SortSystems i disposa d’una empresa especialitzada en mitjans publicitaris (Teletransfer). A més a més, ofereix una àmplia experiència en planificació i gestió de la mobilitat (tant pública com privada) a través de CINESI, la consultoria de mobilitat i transport del grup. L’agència de viatges TGTravel DX, és la darrera incorporació al grup d’empreses.TUSGSAL és l’empresa més gran del grup. La seva història comença el 1985, quan un centenar de treballadors de l’antiga TUSA decideix continuar l’explotació del servei creant una nova societat, TUBLSA. La creació d’aquesta societat anònima laboral marca definitivament el caràcter social de l’empresa. Actualment, TUSGSAL és la concessionària de la Xarxa diürna del Barcelonès nord i de la nocturna de Barcelona, que en total donen servei a gairebé 40 milions de viatgers cada any. La xarxa diürna consta de 29 línies que connecten els municipis de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Montgat, Tiana, Montcada i Reixac i Barcelona. D’altra banda, la xarxa nocturna opera 12 línies del servei

Nitbus de Barcelona i de l’àrea metropolitana.

Direxis treballa cada dia envers el respecte i el compromís amb la societat. La nostra convicció sobre la importància de l’economia social i el fort arrelament de les nostres empreses al territori han fet de nosaltres – com no podia ser d’altra manera – una marca compromesa amb les persones.