¡GRACIAS, LLEIDA!

Més de 2.000 oients han participat a la quarta edició de La cursa de RAC1 celebrada a Lleida.

Des de primera hora, tota la zona de la Llotja estava plena de gom a gom. Els oients participants a la cursa i els seus acompanyants omplien la zona de sortida a l’avinguda Tortosa.

El Via lliure amb Xavi Bundó ha estat l’encarregat d’animar els corredors mentre s’escalfaven abans de les 10.30 h i de transmetre tota la cursa en antena, amb comentaristes de luxe com Toni Clapés, Jordi Basté, Edu de Batlle, Gerard Costafreda sobre una moto, Anna Vallhonesta i Núria Jar a peu de recorregut.

La música i els animadors han fet que la Llotja de Lleida fos una festa des de quarts de deu del matí.

A les 10.30 h, Fèlix Larrosa, alcalde de la ciutat, Ramon Rovira, director general d’audiovisuals del Grup Godó i Montse Parra, tinent d’alcalde, han donat el tret de sortida als corredors.

2.023 corredors han deixat enrere la Llotja, per recórrer el vial del Riu Segre, han creuat la passarel·la dels maristes i han enfilat per l’avinguda Madrid, han passat per davant de la Paeria i la Seu Vella. Tot seguit, han travessat el pont de Pardinyes i s’han dirigit a l’avinguda Tortosa per creuar la línia de meta.

  • Els podi femení l’han aconseguit Jes Bonet (1a classificada i guanyadora reincident de les 4 curses de RAC1); Yolanda Cebrián (2a classificada) i Francina González (3a classificada).
  • El podi masculí l’han coronat Javier Jurado (1r classificat), Josep Ramon Sanahuja (2n classificat) i Javi Gil (3r classificat).
  • La categoria de RAC1 l’han guanyat Jaume Peral, sotsdirector de RAC1, en la classificació masculina i Maria Xinxó, la femenina.

Han conduït la premiació Aleix Parisé i Edu de Batlle. Els primers classificats de cada categoria han rebut trofeus de la mà de les autoritats lleidatanes, Fèlix Larrosa, alcalde de Lleida, Joan Gómez, Regidor de la Paeria Lleida i Enric Mir, Vicepresident de la Diputació de Lleida; amb els representats de RAC1, Ramon Rovira, Jordi Basté, Toni Clapés i Mònica Usart i un dels patrocinadors de la cursa, Àngel Velasco, propietari de Torrons Vicens.

A banda del trofeu commemoratiu, els guanyadors han rebut una ampolla de cava màgnum Mistinguett i un lot de torrons Vicens.

Consulteu la classificació de resultats en aquest enllaç: https://xipgroc.cat/ca/curses/rac1_2018/5k/resultats

I la galeria d’imatges a http://www.lacursaderac1.cat/ca/galeria/