Home_CATALÀ

Home Català

Notícies

 • La cursa al 100%

  La Cursa de RAC1 també torna a la normalitat!

  La caiguda de les restriccions del covid a Catalunya, el 15 d’octubre, ha permès que La Cursa de RAC1 a Badalona recuperi la forma que tenia abans de la pandèmia.

  La sisena edició de l’esdeveniment que se celebra el diumenge 31 d’octubre, tornarà a tenir una única sortida per a tots els corredors a les 9.30 h, tal com es feia habitualment. Aquesta nova proposta descarta el plantejament inicial de 12 sortides. RAC1, però, manté l’ús obligatori de mascaretes abans i després de la cursa per minimitzar riscos.

  Les inscripcions de la Cursa, que aplegarà fins a 5.000 participants, estaran obertes fins al dimarts 26 d’octubre a les 23.59 h.

  INSCRIVIU-VOS-HI AQUÍ!

  La primera Cursa de RAC1 va ser a Barcelona, el 2015, amb motiu del 15è aniversari de l’emissora. Des de llavors i ja fins avui, La Cursa de RAC1 s’ha fet a Girona, Tarragona, Lleida i Igualada.

   

 • Montse Interiors amb la #cursarac1

  Montse Interiors és una empresa que està al servei de la decoració i el vestiment de la seva llar des de l’any 1972. Va néixer com un petit negoci familiar a Sant Vicenç de Castellet dedicat a la roba per la casa. Amb el temps es van anar especialitzant en el segment mig alt de decoració i complements de la llar, però sempre amb una política de preus molt competitiva i interessant per als seus clients.

  Tenen 25 punts de venta que estan al servei de tots resolent les seves necessitats, oferint una gran varietat de productes de fabricació pròpia exclusiva de qualitat i preu sense competència, a més de tenir les millors marques i les llicències originals més actuals, donant un servei personalitzat de confecció a mida i, amb molta probabilitat, als millors preus que pugui trobar, sempre però encaminats amb un lema d’oferir la millor relació de qualitat, preu i servei de mercat.

  El caire familiar i proper al client que va néixer l’any 1972 no s’ha perdut amb el pas dels anys, i actualment conserven la proximitat i el servei a tots els clients que entren als seus establiments.

  I com que el seu desig és estar cada cop més al costat de tots, tenen la seva botiga online www.montseinteriors.com, on es podran trobar bona part dels seus productes i tot amb la comoditat de comprar des de casa!

 • Mizuno corre amb nosaltres la #cursarac1

  Mizuno és un dels fidels patrocinadors de La Cursa de RAC1 i ens proveeix cada any les samarretes amb què correm.

  Mizuno són uns apassionats de l’esport. Volen ser sempre al nostre costat i inspirar-nos a arribar a noves fites. Creen producte per motivar-nos, ajudar-nos i recolzar-nos a través de l’esport.

  No hi ha repte que se’ls resisteixi! Superar els nostres límits i experimentar sensacions de comoditat, velocitat i rendiment desconegudes fins ara.

  No només volen millorar, també volen crear. No només volen assolir el seus objectius, si no superar-los. Volen motivar-nos a ser millor perquè donem el millor de nosaltres.

  Confia en la seva experiència. Quan creen, sempre ho fan amb la intenció de millorar. No accepten els canvis, si no que els provoquen a través de l’aplicació de les últimes tecnologies als seus productes.

  Cadascun dels articles esportius de Mizuno són una extensió del nostre cos que ens porta fins a la victòria. Per això, un any més triem Mizuno.

  Seguiu-los també a les xarxes socials:

  Facebook: Mizuno España
  Twitter: @mizunoiberia
  Instagram: @mizunoeurope

 • Torrons Vicens amb la #cursarac1

  Torrons Vicens a La cursa de RAC1 Badalona

  Torrons Vicens és una empresa familiar amb llarga tradició torronaire des de 1775. Situada a Agramunt (Lleida), elabora torrons tradicionals i d´altres especialitats. Les noves creacions que incorpora any rere any son el resultat d´un tasca d´investigació i una elaboració guiada pels sòlids principis de la marca: Qualitat, tradició, innovació i servei.

  Torrons Vicens, ha demostrat la seva capacitat de fusionar tradició i innovació de manera sorprenent, creant nous productes, textures i sabors. Una bona mostra es la creació de la línia Albert Adrià Natura, en col.laboració amb el prestigiós xef Albert Adrià i les creacions del propi Mestre torronaire Àngel Velasco.

  Propostes inèdites i creatives que han revolucionat el món del torró i que destaquen pel seu carácter innovador i selecció d´ingredients de qualitat.

  Reinventen la manera de gaudir del torró en qualsevol moment gràcies a nous formats de producte. Torrons de 35gr, 50gr o 80gr amb embolcall individual que faciliten el consum del producte fora de casa.

  Noves presentacions de producte, com el torró de 150gr, que responen als nous estils de vida del consumidor i permeten arribar a les noves generacions.

  Les botigues Torrons Vicens responen a un mateix patró oferint tota la seva varietat de torrons, xocolates i especialitats junt amb un servei de màxima qualitat. L´excel.lent ubicació i la còmoda exposició dels seus productes a la botiga permet al consumidor gaudir d´una gran experiencia de compra.

 • Eurofitness dona suport a la #cursarac1

  Eurofitness som una xarxa de centres i entitats esportives, així com centres de formació i universitat, amb presència en tot el territori català. Els nostres valors es basen en el compromís social i la sostenibilitat, com a premisses per seguir avançant dintre de l’àmbit de l’esport.

  Pel que fa al conjunt de centres esportius, el nostre target principal són famílies de la zona on es troben ubicats els nostres clubs, i que busquen resoldre la necessitat de fer activitat física en un mateix entorn sense necessitat de compartir l’espai entre ells, per tant el ventall d’edat del target principal són persones d’entre 25 i 55 anys amb fills. El nostre volum és de 35001 clients, tenint un 20% al Vallès i un 50% a Barcelona, el 30% restant, es troba repartit per la resta del territori català.

  Cal esmentar l’ampli ventall de clients de cursets i activitats extraescolars que també participen en el dia a dia del club.

  Creiem fermament en l’importancia de realitzar activitat física, en el nostre dia a dia, així com en millorar els nostres hàbits posturals i nutricionals. La OMS recomanda un mínim de 30min diaris per evitar el sedentarisme i l’obesitat. I des d’Eurofitness treballem dia a dia amb el nostre equip de profesionals per a que tots els nostres clients i posibles clients compleixin amb l’Objectiu diari d’activitat, així com els seus propis.

  A continuació passem a detallar la ubicació dels nostres centres on es podrá realitzar aquest programa:

  Eurofitness Artesania. C/Artesania 63, Barcelona.

  Eurofitness Badalona. Avda. Pius XII s/n, Badalona

  Eurofitness Can Cuyas. Avda. Rasos de Peguera , 242, Barcelona

  Eurofitness Can Dragó. C/Roselló I Porcel 7-11, Barcelona

  Eurofitness Estació del Nord. C/Napols 42, Barcelona

  Eurofitness Horta. C/Pedrell, 200, Barcelona.

  Eurofitness Sant Miquel. C/Muntaner 166, Barcelona

  Eurofitness Sant Cugat. Passatge Coubertin, 1, Sant Cugat.

  Eurofitness Sabadell. Ronda de Bellesguard, 13. Sabadell.

  Eurofitness Perill. C/Perill, 16, Barcelona.

 • The Tyets amb La Cursa de RAC1

  Si parlem de l’escena urbana de casa nostra, hi ha un nom que s’està obrint camí de forma clara i ràpida amb un nou estil sota el braç, el trapetón, i unes lletres còmiques i quotidianes que estan enganxant a tota una generació. Parlem dels The Tyets, des de Mataró (El Maresme), duet que barreja trap, reggaeton, ritmes llatins i influències pop i autors de hits com Amics, tiets i coneguts amb Els Amics de les Arts, RRHH (Tinc una Casa)HamakingMenorca o La dels Manolos amb Los Manolos, alguns dels temes més coneguts pel públic que acumulen milers d’escoltes i reproduccions a les plataformes de streaming i que actualment presenten el seu disc debut, El Pipeig.
 • CaixaBank dóna suport a La Cursa de RAC1

  La vinculació històrica de CaixaBank amb l’esport

  CaixaBank és una de les empreses pioneres en el patrocini esportiu a Espanya, amb gairebé 30 anys d’experiència. A través del patrocini, l’entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic en tot el territori on té activitat, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. L’entitat és present en quatre segments com són el futbol, bàsquet, el running i esport adaptat.
  A través de la major xarxa d’oficines del sector repartida per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d’entitat pròxima amb el client, que es tradueix en patrocinis estatals, regionals i locals com a estratègia adequada per a generar notorietat en cada zona d’influència.
  Per aquest motiu, actualment CaixaBank és el banc dels clubs de futbol a Espanya, ja que patrocina al 80% dels equips de futbol masculí professional i la meitat dels clubs femenins. A més, l’entitat financera és soci patrocinador de la Federació Espanyola de Bàsquet i patrocinador oficial de la Selecció Espanyola, tant femenina com masculina en totes les seves categories. En running, CaixaBank és present en les principals carreres populars del país i compta amb un equip propi de #runnersCaixaBank, format per empleats entre els quals fomenta hàbits de vida saludable. A més, el banc és patrocinador oficial del Comitè Paralímpic Espanyol, a través del que ajuda a tots els atletes paralímpics a competir via el programa ADOP, així com patrocinador de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física.

  El running com a element d’implicació territorial,
  CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori d’influència i compta amb una vocació d’entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per a generar notorietat. Per aquest motiu, l’entitat financera manté la seva aposta per les principals proves populars atlètiques més representatives del panorama nacional amb les quals comparteix valors com l’esforç, l’esperit de superació i la perseverança.
  L’entitat és patrocinadora principal de les proves atlètiques més tradicionals del panorama nacional com la Marató de Barcelona, la Jean Bouin, la Marató i Mitjana Marató de València, la Carrera de les Muralles de Pamplona, la Trail Menorca Camí de Cavalls, la 10k de Saragossa, diverses Carreres de la Dona disputades en cada comunitat autònoma, així com les tradicionals San Silvestres celebrades cada 31 de desembre o la tradicional cursa de RAC1, entre altres.

  Amb la mirada posada a dinamitzar i col·laborar amb el territori d’influència, CaixaBank promou activament la participació i facilita els mitjans econòmics oportuns per a disputar cada competició al mateix temps que fomenta entre els seus empleats la participació en cada prova.
  Aquesta implicació amb l’esport de l’entitat s’ha materialitzat en la formació d’un gran nombre d’equips interns de #*runnersCaixaBank. Aquest grup d’atletes, que compta amb més de 2.000 inscrits, porten a tot el territori els valors inherents a l’esport, que també formen part de la cultura de CaixaBank.


  El recolzament a La Cursa de RAC1 és una nova mostra del compromís de l’entitat amb l’esport. La capacitat de superació, l’esforç i la constància, fonamentals per aconseguir objectius esportius rellevants, formen part de la cultura corporativa de l’entitat i estan molt lligats als seus valors fundacionals: qualitat, confiança i compromís social.

  En aquest sentit, CaixaBank patrocinarà La Cursa de RAC1 que aquest any se celebrarà a Badalona.

  www.caixabank.com

  Twitter: https://twitter.com/caixabank_cat

  Facebook: https://www.facebook.com/CaixaBank/

  Instagram: https://www.instagram.com/caixabank/

 • Quina talla de samarreta Mizuno trio per a la #cursarac1?

  No estàs segur de la talla de samarreta Mizuno de la cursa que has d’escollir per córrer La cursa de RAC1 a Badalona?

  Aquí tens les mides corresponents a cadascuna de les talles que pots triar a l’hora de fer la inscripció:

  Mizuno és el patrocinador oficial de roba i calçat esportiu de La cursa de RAC1 a Igualada.