Home_CATALÀ

Home Català

Notícies

 • Gràcies, Igualada!

  2.000 participants a La Cursa de RAC1 a Igualada

   

  Fins a 1.981 oients han participat en la cinquena edició de La Cursa de RAC1 celebrada a Igualada, Ciutat Europea de l’Esport 2019.

  Des de primera hora, el vermell de les samarretes de La Cursa de RAC1 ha tenyit el passeig Mossèn Jacint Verdaguer. Els oients participants i els seus acompanyants han omplert la zona de sortida.

  A partir de les 10 h, el Via lliure amb Xavi Bundó ha estat l’encarregat d’animar els corredors mentre s’escalfaven i de transmetre tota la cursa en antena just davant de la sortida i l’arribada del circuit. Els Moixiganguers, la colla castellera d’Igualada, la música i els animadors han fet que aquesta zona de la ciutat fos una festa des de quarts de deu del matí.

  A les 10.30 h, Marc Castells, alcalde d’Igualada i president de la Diputació de Barcelona,  Jofre Llombart, sotsdirector de RAC1 i RAC105, i Rosa Plassa, regidora d’Esports, han donat el tret de sortida als corredors.

  Els quasi 2.000 participants s’han dirigit passeig avall fins a arribar a l’avinguda Pau Casals per tombar per l’avinguda Caresmar, Soledat, plaça del Rei, passeig de les Cabres, plaça de la Creu, els carrers de l’entorn de la plaça de l’Ajuntament, al nucli antic, la Rambla, Santa Caterina, plaça de Cal Font (on els esperava la xaranga HoPeta Street Band per animar al tram final tots els participants) i acabar al passeig Verdaguer per creuar la línia de meta.

  Al parc de l’Estació Vella s’hi ha concentrat la zona d’avituallament amb les marques col·laboradores i l’escenari on s’han lliurat els premis als guanyadors i on el grup de música JoKB s’ha encarregat de tancar la festa.

  • El podi femení l’han aconseguit Jes Bonet amb un temps de 19 minuts i 15 segons (1a classificada i guanyadora reincident de les 5 curses de RAC1); Laurence Prigent (2a classificada) i Francina González (3a classificada).
  • El podi masculí l’han coronat el vilafranquí Lahcen Ait Alibou que ha sorprès amb un temps rècord de 15 minuts i 3 segons fent el millor temps de les 5 edicions de la Cursa de RAC1 (1r classificat), Albert Nogueras (2n classificat) i Roger Roca (3r classificat) també nascut a Igualada.
  • La categoria de RAC1 l’han guanyat Jaume Peral, director de RAC1 en la classificació masculina per segon any consecutiu i Laia Framis, en la femenina.

  Han conduït la premiació Aleix Parisé i Edu de Batlle. Els primers classificats de cada categoria han rebut els trofeus de la mà de les autoritats igualadines, l’alcalde Marc Castells, i la regidora Rosa Plassa; amb els representats de RAC1, el director general de l’emissora Jaume Peral, els sotsdirector Jofre Llombart, el cap d’informatius de RAC1 Joan Maria Morros, Eduard Biosca de l’equip del Versió RAC1 i Maria Xinxó de l’Islàndia, la meteoròloga Mònica Usart i l’editora de La primera pedra Noemí Polls, i dos dels patrocinadors de la cursa, David Gall, gerent d’Aigua de Rigat i Àngel Velasco, propietari de Torrons Vicens.

  A banda del trofeu commemoratiu, els guanyadors han rebut una ampolla de cava Vallformosa, un lot de Torrons Vicens i un kit de productes Varta.

  Les xarxes socials també han recollit imatges i experiències de la cursa a través de l’etiqueta #cursarac1, abans, durant i després de la cursa.

  La cursa organitzada per RAC1 i l’empresa Gaudium Sports Barcelona ha mogut més de 200 persones que han fet possible l’organització i coordinació amb l’ajuda de Voluntaris 2000.

  Descarregueu les imatges de La Cursa de RAC1 d’Igualada a: https://www.rac1.cat/info-rac1/20190519/462290866389/la-cursa-de-rac1-a-igualada-en-imatges.html

 • Igualada, Ciutat Europea de l’Esport 2019

  Igualada, Ciutat Europea de l’Esport 2019

  Igualada ha estat designada Ciutat Europea de l’Esport 2019 per la Federació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES Europe).

  Aquest és un segell que reconeix aquells municipis que han desenvolupat unes polítiques esportives que contribueixen a millorar el nivell general de salut dels seus habitants a través de la cultura de la salut, l’exercici i l’activitat física, la transmissió de valors com el joc net i l’enfortiment del sentiment de pertinença a la comunitat.

   

  L’any 2019 Igualada celebra aquesta designació programant una àmplia agenda poliesportiva, amb diversos esdeveniments que conviden a la màxima participació, oberts tant als esportistes d’elit com a qualsevol persona aficionada a la pràctica de l’esport, l’activitat física i els hàbits saludables.

  I en aquesta agenda i amb aquest objectiu de fomentar l’esport obert a tothom és on s’emmarca, precisament, la celebració a la capital de l’Anoia de la Cursa de RAC1.

  Segueix-los a les xarxes socials:

  Twitter: https://twitter.com/ajigualada

  Facebook: https://www.facebook.com/ajigualada/

  Instagram:  https://www.instagram.com/ajigualada/

 • Arriba La cursa de RAC1 a Igualada

  La cinquena edició de la Cursa de RAC1 d’aquest any serà a Igualada, escollida Ciutat Europea de l’Esport 2019, el diumenge 19 de maig.

  Un any més grans i petits podran participar de la cursa de cinc quilòmetres de recorregut pels punts més essencials d’Igualada i viure la festa de la ràdio i de l’esport de RAC1.

  En els últims quatre anys les capitals de província catalanes s’han tenyit de vermell. La Cursa de RAC1 a Barcelona va ser l’acció principal per celebrar el 15è aniversari de l’emissora i va comptar amb més de 5.500 participants. La va seguir Girona el juny del 2016 i es va convertir en la cursa més multitudinària que s’ha fet mai a la capital gironina. Un any més tard, un nou escenari i una nova fita aconseguida, la Cursa de RAC1 a Tarragona va ser la més participativa de la història de la ciutat. I l’última, a  Lleida, on el 21 d’octubre més de 2.000 corredors es van congregar a la Llotja per córrer els cinc quilòmetres de la cursa popular.

  El tret de sortida de la Cursa de RAC1 a Igualada serà al passeig Mossèn Jacint Verdaguer a les 10.30 h i seguirà pels carrers més cèntrics de la ciutat. Passarà per la plaça del Rei, la plaça de la Creu, la plaça de l’Ajuntament, la plaça del Pilar i la rambla de Sant Isidre, i acabarà al mateix punt on s’inicia.

  El 19 de maig la capital de l’Anoia aplegarà els oients de RAC1 que s’hi inscriguin a partir de l’1 d’abril, dia en què s’obriran les inscripcions per participar-hi.

 • Aigua de Rigat amb la #cursarac1

  Aigua de Rigat, experts en la gestió del cicle integral de l’aigua

  Aigua de Rigat va constituir-se a principis dels anys 20 per atendre inicialment la demanda d’aigua d’Igualada, Vilanova del Camí i la Pobla de Claramunt. Al llarg de gairebé 100 anys oferint un servei de subministrament d’aigua de qualitat a més de 29.000 punts de servei (llars, indústries i comerços) de la comarca de l’Anoia, l’empresa s’ha anat transformant sota l’eix vertebrador de la vocació de servei.

  El model de gestió d’Aigua de Rigat es basa en l’excel·lència dels serveis que presta a partir de l’experiència i la innovació constant; la proximitat a les llars i les empreses, que li permet adaptar-se a les seves necessitats, i amb un compromís incondicional amb les persones i el medi ambient, amb el qual vol aportar el seu gra de sorra en el desenvolupament sostenible de les poblacions on la companyia gestiona els serveis del cicle integral de l’aigua.

  Aigua de Rigat col·labora amb diferents clubs esportius de l’Anoia i promou competicions esportives amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables i la pràctica de l’esport.

   

 • CaixaBank dóna suport a La Cursa de RAC1

  CaixaBank és l’entitat líder en banca retail a Espanya, amb una quota de penetració de clients particulars del 29,3%. El banc presidit per Jordi Gual, i el conseller delegat del qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 16 milions de clients en el mercat ibèric i 5.103 oficines, la major xarxa comercial de la península. CaixaBank destaca per la seva actuació responsable i així ho reconeixen els principals organismes internacionals. L’índex de sostenibilitat mundial Dow Jones Sustainability Index la situa entre els 16 millors bancs mundials i entre els quatre millors europeus en termes de responsabilitat corporativa. L’organització internacional CDP, per la seva part, la inclou com a empresa líder contra el canvi climàtic.


  El recolzament a La Cursa de RAC1 és una nova mostra del compromís de l’entitat amb l’esport. La capacitat de superació, l’esforç i la constància, fonamentals per aconseguir objectius esportius rellevants, formen part de la cultura corporativa de l’entitat i estan molt lligats als seus valors fundacionals: qualitat, confiança i compromís social.

  En aquest sentit, CaixaBank patrocinarà La Cursa de RAC1 que aquest any se celebrarà a Igualada.

  www.caixabank.com

  Twitter: https://twitter.com/caixabank_cat

  Facebook: https://www.facebook.com/CaixaBank/

  Instagram: https://www.instagram.com/caixabank/

 • Quina talla de samarreta Mizuno trio per a la #cursarac1?

  No estàs segur de la talla de samarreta Mizuno de la cursa que has d’escollir per córrer La cursa de RAC1 a Igualada?

  Aquí tens les mides corresponents a cadascuna de les talles que pots triar a l’hora de fer la inscripció:

  Mizuno és el patrocinador oficial de roba i calçat esportiu de La cursa de RAC1 a Igualada.

 • FIATC assegura la #cursarac1

  FIATC, la primera mútua de Catalunya, va ser creada el 1930 i ofereix assegurances per a tots els àmbits de la vida de les persones: salut, vida, estalvi, llar, jubilació, decessos, automòbil, comerç, així com assegurances industrials, plans de pensions i assegurances de lleure per a embarcacions, cavalls i d’assistència en viatge.

  FIATC basa la seva activitat en oferir una atenció personalitzada als seus clients, amb oficines i mediadors a tot el país. Des de els seus orígens, FIATC sempre ha ofert el seu suport a l’esport base i d’elit pels valors de treball en equip, esforç i superació que aporta a la societat.

  www.fiatc.cat

  Facebook: https://www.facebook.com/fiatcseguros/

  Twitter: https://twitter.com/FIATCseguros

  Instagram: https://www.instagram.com/fiatcmutuaseguros/

 • YoPro de Danone amb la #cursarac1

  T’aixeques una hora abans per fer esport, poses els nens al llit i surts a fer uns quants kilòmetres, plegues de l’oficina i entres a la sala de spinning, gaudeixes del teu temps lliure fent curses de muntanya amb la família i amics.

  Aquest missatge va dirigit a tu.

  Sabem que l’alimentació és una part essencial del teu dia a dia i YoPro t’aporta tots els nutrients que necessites per afrontar tot allò que se’t presenti,  ja que conté fins a 25gr de proteïna d’origen làctic procedent naturalment de la llet, 0% de matèria grassa i no té sucres afegits.

  El seu elevat contingut en proteïna permet una absorció directa dels aminoàcids essencials i contribueix a la conservació muscular i al manteniment dels ossos. És per aquest motiu que  YoPro ha estat creat especialment per a persones actives, preocupades per la qualitat de la seva alimentació i que volen augmentar el nivell de proteïna en la seva dieta.

  Per aconseguir tot això i mantenir a la vegada els sabors més autèntics, YoPro presenta una àmplia gama de productes formada per 2 varietats per prendre amb cullera i 3 en format bevible perquè te’l puguis endur allà on vulguis. Tots ells amb diferents gustos, des del natural de tota la vida a la llimona, fruits vermells o galeta de vainilla.

  Tu que vius l’esport en cos i ànima,  que forma part del teu estil de vida, que sempre trobes un moment per afrontar nous reptes.

  Ha arribat la teva hora, l’hora dels #RealPro’s!

 • Petromiralles amb la cursa

  Petromiralles és una empresa petrolera independent propietat dels germans Torrens-Ferrer, que neix de l’evolució d’una iniciativa impulsada pels seus pares al fundar al 1967 una petita benzinera al municipi de Santa Maria de Miralles, en el creuament de les carreteres C-37,B-220 i BP-2121.

  No és fins el 1995 quan es constitueix Petromiralles, S.L. dedicada a la gestió d’estacions de servei i també a la distribució de combustibles a domicili. El creixement constant de les activitats propicia que al 2002 s’estableixi com a Operador Petrolífer.

  Nous projectes van creant la necessitat d’ampliar objectius i, conseqüentment, implantar noves empreses que, l’any 2010, s’agrupen com a Holding cercant la millor eficàcia en el seu funcionament passant a denominar-se Petromiralles Group, S.L.

  A dia de avui a Petromiralles seguim buscant noves línies de negoci que ens porten a explorar altres energies i a fer més verd el nostre entorn, entorn que també ens ha vist néixer i créixer des del màxim respecte per aquest PETROMIRALLES dedica anualment una part molt important del seu pressupost al control Mediambiental de les seves instal·lacions per evitar impactes en el medi, comercialitza carburants amb continguts de biocarburant per reduir l’emissió de partícules contaminants.

  Trobeu-los al web: www.petromiralles.com

  Informeu-vos dels seus productes: http://www.petromiralles.com/ca-es/productes.html

 • VERI l’aigua oficial de la #cursarac1

  Veri és una aigua mineral natural que brolla espontàniament, fresca i pura, a 1.235 metres d’altitud. Procedent del desgel i de les pluges de l’alt Pirineu, s’enriqueix lentament amb les sals minerals pròpies del subsol pirinenc. El seu baix contingut en sodi fa que sigui una aigua recomanada per a dietes pobres en sodi i també per a la preparació d’aliments infantils.

  Veri sempre ha estat molt aprop de l’esport donant suport a diferents activitats esportives com La Cursa de RAC1. L’ampolla cantimplora Trekking d’1 litre de Veri és un format ajustat a les necessitats dels esportistes, ideal per a la realització d’activitats esportives.

  www.veri.cat