Castell d’Or col·labora amb ‘La Cursa de RAC1’ al municipi de Salou

Després d’aquesta prova esportiva i lúdica, tothom podrà fer un brindis amb cava Castell d’Or

Castell d’Or, col·labora, per primera vegada, amb ‘La Cursa de RAC1’, un emocionant esdeveniment esportiu que promou la salut i el benestar entre la població. La carrera que comptarà amb un recorregut de 5 km pel municipi de Salou tindrà lloc el pròxim dia 15 d’octubre. La Cursa de Rac1, de caràcter esportiu, lúdic i familiar, és l’escenari perfecte per a promoure la importància de gaudir de moments especials amb amics i familiars durant i després de la carrera. 

 

La col·laboració entre Castell d’Or i ‘La Cursa de RAC1’ és un reflex dels valors compartits de totes dues parts: promoure l’activitat física, la salut i el gaudir de la vida amb responsabilitat. Esperem que aquesta associació contribueixi al fet que la Cursa de Rac1 sigui un esdeveniment encara més memorable per a tots els participants i espectadors. El recorregut de 5 quilòmetres portarà als participants a través dels llocs més emblemàtics de Salou, amb el passeig marítim Jaume I com a artèria principal del trajecte. 

‘La Cursa de RAC1’, coneguda pel seu entusiasme i àmplia participació, és l’escenari perfecte perquè Castell d’Or celebri l’esperit esportiu i promogui la importància de gaudir de moments especials amb amics i familiars fent un brindis amb un cava de proximitat i qualitat, un cop realitzat el recorregut.  

 

Com a empresa arrelada en la tradició i la qualitat, Castell d’Or aporta un producte de proximitat amb una llarga tradició a Catalunya, un producte ideal per a celebrar l’èxit dels participants, sempre amb un consum responsable i moderat. Esperem que aquesta associació contribueixi al fet que ‘La Cursa de RAC1’ sigui un esdeveniment encara més memorable per a tots els participants i espectadors.