Torrons Vicens amb la #cursarac1

Torrons Vicens a La cursa de RAC1 Badalona

Torrons Vicens és una empresa familiar amb llarga tradició torronaire des de 1775. Situada a Agramunt (Lleida), elabora torrons tradicionals i d´altres especialitats. Les noves creacions que incorpora any rere any son el resultat d´un tasca d´investigació i una elaboració guiada pels sòlids principis de la marca: Qualitat, tradició, innovació i servei.

Torrons Vicens, ha demostrat la seva capacitat de fusionar tradició i innovació de manera sorprenent, creant nous productes, textures i sabors. Una bona mostra es la creació de la línia Albert Adrià Natura, en col.laboració amb el prestigiós xef Albert Adrià i les creacions del propi Mestre torronaire Àngel Velasco.

Propostes inèdites i creatives que han revolucionat el món del torró i que destaquen pel seu carácter innovador i selecció d´ingredients de qualitat.

Reinventen la manera de gaudir del torró en qualsevol moment gràcies a nous formats de producte. Torrons de 35gr, 50gr o 80gr amb embolcall individual que faciliten el consum del producte fora de casa.

Noves presentacions de producte, com el torró de 150gr, que responen als nous estils de vida del consumidor i permeten arribar a les noves generacions.

Les botigues Torrons Vicens responen a un mateix patró oferint tota la seva varietat de torrons, xocolates i especialitats junt amb un servei de màxima qualitat. L´excel.lent ubicació i la còmoda exposició dels seus productes a la botiga permet al consumidor gaudir d´una gran experiencia de compra.