FIATC Assegurances per una #CursaRAC1 segura

Un any més ens retrobem a La cursa RAC1, un esdeveniment amb el qual col·laborem des de la seva primera edició no només com a patrocinadors, sinó també assegurant els corredors. A FIATC ens fa molt feliços continuar sumant anys de participació en una festa popular esportiva com és aquesta, que aplega esportistes de tot el territori amb un mateix objectiu: gaudir de l’esport.

Juguem en equip

Des de FIATC connectem profundament amb els valors de l’esport, com són l’esforç, el compromís, la confiança, l’esperit de superació, el treball en equip, la solidaritat i el respecte. Uns valors que s’identifiquen amb els nostres principis com a mútua que busca el benestar de les persones i les acompanya al llarg de tota la seva vida.

La nostra vinculació amb el món de l’esport la demostrem dia rere dia amb els nostres múltiples acords de col·laboració amb clubs, entitats i federacions de tot el país.

Aquest any, per exemple, hem acompanyat el Bàsquet Girona en el seu ascens a la Lliga Endesa, hem donat suport a la Unirun, la cursa de les universitats, el Mediterranean Ladies Golf Open de Sitges, el torneig de futbol juvenil The Cup de Pineda de Mar…, entre moltes altres col·laboracions i competicions del país.

Ja tenim ganes de gaudir d’una nova #CursaRAC1! Us hi esperem!

www.fiatc.cat

Facebook: https://www.facebook.com/fiatcseguros/

Twitter: https://twitter.com/FIATCseguros

Instagram: https://www.instagram.com/fiatcmutuaseguros/