FIATC Assegurances per una #CursaRAC1 segura

Des de la seva primera edició, i cada any amb més força, des de FIATC Assegurances donem suport a La Cursa de RAC 1 no només com a patrocinadors, sinó també assegurant els corredors. A FIATC estem orgullosos de participar un any més en aquesta festa popular esportiva, que reuneix esportistes de tot el territori amb un mateix objectiu: gaudir de l’esport.

2 mesos gratis per a nous assegurats de MEDIFIATC

Gràcies a MEDIFIATC podràs gaudir de l’esport en les millors condicions i amb garanties. Comptaràs amb serveis de medicina preventiva i medicina esportiva, que inclouen la possibilitat de realitzar una prova d’esforç cardíaca específica per a esportistes o múltiples tractaments de fisioteràpia, incloses les ones de xoc.

A més, comptes amb 2 mesos gratis de la teva assegurança de salut MEDIFIATC per contractar abans del 14 de febrer de 2024! Aprofita-ho!

Confiança i compromís

Els valors de l’esport connecten profundament amb els valors de FIATC. L’esforç, el compromís, la confiança, l’esperit de superació, el treball en equip, la solidaritat i el respecte son valors que s’identifiquen amb els nostres principis com a mútua que busca el benestar de les persones i les acompanya al llarg de tota la seva vida.

El nostre compromís amb el món de l’esport queda demostrada amb els nostres múltiples acords de col·laboració amb competicions, clubs, entitats i esportistes de tot el país.

Us esperem per gaudir de la #CursaRAC1 un any més! Som-hi!

www.fiatc.cat

Facebook: https://www.facebook.com/fiatcseguros/

Twitter: https://twitter.com/FIATCseguros

Instagram: https://www.instagram.com/fiatcmutuaseguros/