Bonpreu i Esclat la millor manera de recuperar forces a La Cursa de RAC1

Travessar la meta és la gran recompensa per als corredors i corredores que formaran part de La Cursa de RAC1. I en aquesta edició a Salou, un cop acabin el recorregut, podran recuperar forces gràcies als supermercats Bonpreu i Esclat amb aigua i plàtans. Una motivació més per donar-ho tot sobre l’asfalt i fer la millor marca.

I és que el Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb els ciutadans i el territori. El seu propòsit és facilitar el dia a dia dels seus clients, oferint serveis bàsics i quotidians en l’alimentació amb Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat supermercat en línia, carburants amb EsclatOil, i energia a través de la comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia.

La seva activitat s’orienta al mercat català, amb l’anhel d’oferir els millors productes frescos i de proximitat en alimentació, una millora constant en la sostenibilitat i medi ambient i amb els millors preus. L’impacte de la seva activitat genera una contribució econòmica a Catalunya de 2.342 M€ i més de 22.900 llocs de treball directes i indirectes. Pel que fa a ocupació directa, són més de 9.600 persones treballadores al Grup i aquest darrer exercici han tingut una facturació de 2.076 M€.

Al Grup Bon Preu hi ha 135 supermercats Bonpreu; 56 supermercats Esclat; 24 centres de recollida de la compra a BonpreuEsclat Online i donen servei a domicili a més de quatre milions de persones al territori; tenen 60 benzineres EsclatOil, 14 minimercats, i més de 50.000 llars que confien en la seva comercialitzadora.