CaixaBank dóna suport a La Cursa de RAC1

La vinculació històrica de CaixaBank amb l’esport

CaixaBank és una de les empreses pioneres en el patrocini esportiu a Espanya, amb més de 30 anys d’experiència. A través del patrocini, l’entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic en tot el territori, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. L’entitat és present en quatre segments com són el futbol, bàsquet, running i esport adaptat a través de més de 300 acords.

A través de la major xarxa d’oficines del sector repartida per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d’entitat pròxima amb el client, que es tradueix en patrocinis estatals, regionals i locals com a estratègia adequada per a generar notorietat segons les necessitats de cada territori.

Per aquest motiu, actualment CaixaBank és el banc dels clubs de futbol a Espanya, ja que patrocina al 80% dels equips de futbol masculí professional i més de la meitat dels clubs femenins de primera divisió. A més, l’entitat financera és soci patrocinador de la Federació Espanyola de Bàsquet i patrocinador oficial de la Selecció Espanyola, tant femenina com masculina en totes les seves categories. En running, CaixaBank és present en les principals carreres populars del país i compta amb un equip propi de #runnersCaixaBank, format per empleats entre els quals fomenta hàbits de vida saludable. A més, el banc és patrocinador oficial del Comitè Paralímpic Espanyol, a través del que ajuda a tots els atletes paralímpics a competir via el programa ADOP, així com patrocinador de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física.

El running com a element d’implicació territorial

CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori d’influència i compta amb una vocació d’entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per a generar notorietat. Per aquest motiu, l’entitat financera manté la seva aposta per les principals proves populars atlètiques més representatives del panorama nacional amb les quals comparteix valors com l’esforç, l’esperit de superació i la perseverança.

L’entitat és patrocinadora principal de les proves atlètiques més tradicionals del panorama nacional com la Jean Bouin, la Marató i Mitjana Marató de València, la Carrera de les Muralles de Pamplona, la Trail Menorca Camí de Cavalls, la Marató i la 10k de Saragossa, diverses Carreres de la Dona disputades en cada comunitat autònoma, així com les tradicionals San Silvestres celebrades cada 31 de desembre, entre altres.

Amb la mirada posada a dinamitzar i col·laborar amb el territori d’influència, CaixaBank promou activament la participació i facilita els mitjans econòmics oportuns per a disputar cada competició al mateix temps que fomenta entre els seus empleats la participació en cada prova.

Aquesta implicació amb l’esport de l’entitat s’ha materialitzat en la formació d’un gran nombre d’equips interns de #runnersCaixaBank incorporats a la plataforma Som Saludables. Aquest col·lectiu, que compta amb més de 7.000 inscrits, porta a tot el territori els valors inherents a l’esport, que també formen part de la cultura de CaixaBank.


Reyes Estévez, ambaixador CaixaBank

L’activació del patrocini de diferents carreres populars compta amb un focus centrat en el reforç a la vinculació emprat/client per a generar major notorietat de marca. Per aquest motiu, els runners CaixaBank i els clients de l’entitat compten amb experiències úniques com a entrenaments VIP, sorteig de dorsals, participació en xerrades informatives, etc.

En aquest context, Reyes Estévez és l’ambaixador de CaixaBank. Des de 2018, el exatleta olímpic espanyol assessora a empleats i clients a través de xerrades i entrenaments personalitzats a grups reduïts per tota la geografia espanyola.

www.caixabank.com

Twitter: https://twitter.com/caixabank_cat

Facebook: https://www.facebook.com/CaixaBank/

Instagram: https://www.instagram.com/caixabank/