Vermuts Miró, amb la cursa de RAC1

Vermuts Miró és una empresa centenària amb seu a Reus i especialitzada en la elaboració de vermut i vins de licor. Fundada el 1914, un dels principals trets distintius de l’empresa és que continua elaborant els productes seguint la fórmula tradicional transmesa de generació en generació però aplicant la tecnologia més avançada. Precisament, és aquesta combinació de passió, experiència i innovació en nous productes i formats el que fa especial els productes de Vermuts Miró. L’empresa s’ha convertit en el primer productor de vermut en volum a nivell nacional i té presència en més de 30 països on comercialitza la seva pròpia marca com les que produeix per a tercers. El seu pla d’expansió segueix particularment centrat en els continents europeu i americà.

Vermuts Miró també disposa de totes les certificacions en matèria de seguretat alimentària i la seva constant innovació li ha reportant nombrosos premis en certàmens de prestigi tant nacionals com internacionals. La novetat d’enguany, el Vermut Miró Organic Reserva, el primer vermut ecològic de la companyia, n’és el millor exemple. Aquest vermut ha estat reconegut amb guardons com el de millor espirituós nacional en el Frankfurt International Trophy o la Medalla Doble Or al San Francisco World Spirits Competition.

Al llarg de la seva història, Vermuts Miró ha treballat orientat als clients per disposar de les opcions més naturals i per mantenir-se en contacte amb la societat. Fidels, precisament, amb aquest compromís amb les iniciatives socials que es desenvolupen al territori, col·laborem amb organitzacions, empreses i institucions que impulsen iniciatives socials en benefici de la comunitat com la Cursa de RAC1.

Vermuts Miró també col·labora amb entitats i clubs esportius pels valors que transmet l’esport i amb els quals està totalment alineat com l’esforç, la igualtat i la cooperació, tots ells integrats dins de l’ADN de la companyia.