MedPlaya Hotel Calypso, hotel col·laborador oficial de La Cursa de RAC1

MedPlaya Hotels és un grup hoteler que compta amb 19 hotels situats en diferents zones d’interès turístic. Des de les fantàstiques platges de la Costa del Sol a Torremolinos i Benalmàdena fins a Benidorm a la Costa Blanca, passant per la bellesa de la Costa Daurada i diversos llocs de somni a la Costa Brava. I, fins i tot, a la Costa Negra, a Bulgària.

Aquest grup hoteler s’enorgulleix del seu compromís amb la vinculació amb els esdeveniments esportius i, per això, per ells és tot un plaer ser col·laboradors oficial de La Cursa de RAC1.

MedPlaya Hotel Calypso manté un lligam ferm amb els esdeveniments esportius

MedPlaya Hotel Calypso, hotel de 4 estrelles situat a Salou, ha establert una sòlida relació amb el sector de l’esport. Per al grup hoteler, l’esport no és només una activitat física, sinó un pilar fonamental de la salut i la superació personal. Per això, sempre és un orgull convertir-se en un refugi per als esportistes en esdeveniments esportius.

Un reflex d’això és la trajectòria del MedPlaya Hotel Calypso. Aquest hotel ha estat col·laborador oficial del triatló Challenge Salou, i també ha tingut l’honor de ser l’hotel oficial del torneig de tennis ITF que es va celebrar el passat mes de maig a Reus. Ara, es presenta com a col·laborador oficial per a La Cursa de RAC1.

Col·laborador oficial a La Cursa de RAC1

MedPlaya Hotels s’enorgulleix de ser l’hotel oficial a l’esdeveniment esportiu de La Cursa de RAC1. Aquest esdeveniment icònic, que reuneix milers de corredors i amants de l’esport, troba en el nostre allotjament un aliat perfecte per poder oferir una experiència inoblidable als participants. Així que, si estàs buscant un hotel per allotjar-te durant La Cursa de RAC1, no dubtis a consultar la seva pàgina web per obtenir més informació i fer la teva reserva.