Home_CATALÀ

Home Català

Notícies

 • Salou, turisme esportiu

  Salou va obtenir el segell de DESTINACIÓ DE TURISME ESPORTIU atorgat per l’Agència Catalana de Turisme l’any 2013, que certifica que el municipi disposa d’uns equipaments i serveis d’alta qualitat per a la pràctica d’esport a tots els nivells: d’elit, professionals, aficionats i turistes. La primera modalitat va ser la de futbol, amb les instal.lacions del Futbol Salou Sports Center. L’any 2016, Salou va ampliar la seva certificació en Turisme Esportiu amb la modalitat de vela lleugera amb les instal.lacions del Club Nàutic, aprofitant el gran potencial de les platges i dels recursos naturals marítims per a la pràctica d’activitats nàutiques. Al 2018 es va aconseguir la certificació en cicloturisme, acreditant el municipi com a destinació ideal per als professionals i aficionats a la bicicleta, oferint recorreguts, empreses i allotjament especialitzat. Al 2020 Salou va aconseguir la marca Golf i al 2021 la destinació aconsegueix certificar-se amb la modalitat de Triatló. Salou ha estat i és seu de diferents proves esportives a nivell nacional i internacional: Challenge Salou, Rally RACC Costa Daurada, Raceboard Worldchampionship, Mare Nostrum Cup i subseu dels Jocs del Mediterrani 2018, entre d’altres.

 • Quina talla de samarreta Mizuno trio per a la #cursarac1?

  No estàs segur de la talla de samarreta Mizuno de la cursa que has d’escollir per córrer La cursa de RAC1 a Salou?

  Aquí tens les mides corresponents a cadascuna de les talles que pots triar a l’hora de fer la inscripció:

  Mizuno és el patrocinador oficial de roba i calçat esportiu de La cursa de RAC1 a Sant Cugat.

 • Vermuts Miró, amb la cursa de RAC1

  Vermuts Miró és una empresa centenària amb seu a Reus i especialitzada en la elaboració de vermut i vins de licor. Fundada el 1914, un dels principals trets distintius de l’empresa és que continua elaborant els productes seguint la fórmula tradicional transmesa de generació en generació però aplicant la tecnologia més avançada. Precisament, és aquesta combinació de passió, experiència i innovació en nous productes i formats el que fa especial els productes de Vermuts Miró. L’empresa s’ha convertit en el primer productor de vermut en volum a nivell nacional i té presència en més de 30 països on comercialitza la seva pròpia marca com les que produeix per a tercers. El seu pla d’expansió segueix particularment centrat en els continents europeu i americà.

  Vermuts Miró també disposa de totes les certificacions en matèria de seguretat alimentària i la seva constant innovació li ha reportant nombrosos premis en certàmens de prestigi tant nacionals com internacionals. La novetat d’enguany, el Vermut Miró Organic Reserva, el primer vermut ecològic de la companyia, n’és el millor exemple. Aquest vermut ha estat reconegut amb guardons com el de millor espirituós nacional en el Frankfurt International Trophy o la Medalla Doble Or al San Francisco World Spirits Competition.

  Al llarg de la seva història, Vermuts Miró ha treballat orientat als clients per disposar de les opcions més naturals i per mantenir-se en contacte amb la societat. Fidels, precisament, amb aquest compromís amb les iniciatives socials que es desenvolupen al territori, col·laborem amb organitzacions, empreses i institucions que impulsen iniciatives socials en benefici de la comunitat com la Cursa de RAC1.

  Vermuts Miró també col·labora amb entitats i clubs esportius pels valors que transmet l’esport i amb els quals està totalment alineat com l’esforç, la igualtat i la cooperació, tots ells integrats dins de l’ADN de la companyia.

 • Salou, destí familiar

  Salou es va certificar en 2003, com el primer destí de TURISME FAMILIAR de Catalunya, segell que atorga la Generalitat a les destinacions turístiques que ofereixen un percentatge elevat d’equipaments i serveis adaptats a les necessitats de les famílies amb nens. Salou és un destí ÚNIC que ofereix una àmplia varietat de serveis en allotjament, restauració, activitats i animació, amb l’objectiu de garantir unes vacances o estades ideals per a les famílies, amb la màxima qualitat i seguretat.

   

 • Bonpreu i Esclat la millor manera de recuperar forces a La Cursa de RAC1

  Travessar la meta és la gran recompensa per als corredors i corredores que formaran part de La Cursa de RAC1. I en aquesta edició a Salou, un cop acabin el recorregut, podran recuperar forces gràcies als supermercats Bonpreu i Esclat amb aigua i plàtans. Una motivació més per donar-ho tot sobre l’asfalt i fer la millor marca.

  I és que el Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb els ciutadans i el territori. El seu propòsit és facilitar el dia a dia dels seus clients, oferint serveis bàsics i quotidians en l’alimentació amb Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat supermercat en línia, carburants amb EsclatOil, i energia a través de la comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia.

  La seva activitat s’orienta al mercat català, amb l’anhel d’oferir els millors productes frescos i de proximitat en alimentació, una millora constant en la sostenibilitat i medi ambient i amb els millors preus. L’impacte de la seva activitat genera una contribució econòmica a Catalunya de 2.342 M€ i més de 22.900 llocs de treball directes i indirectes. Pel que fa a ocupació directa, són més de 9.600 persones treballadores al Grup i aquest darrer exercici han tingut una facturació de 2.076 M€.

  Al Grup Bon Preu hi ha 135 supermercats Bonpreu; 56 supermercats Esclat; 24 centres de recollida de la compra a BonpreuEsclat Online i donen servei a domicili a més de quatre milions de persones al territori; tenen 60 benzineres EsclatOil, 14 minimercats, i més de 50.000 llars que confien en la seva comercialitzadora.

 • CaixaBank dóna suport a La Cursa de RAC1

  La vinculació històrica de CaixaBank amb l’esport

  CaixaBank és una de les empreses pioneres en el patrocini esportiu a Espanya, amb més de 30 anys d’experiència. A través del patrocini, l’entitat financera fomenta el progrés cultural, social i econòmic en tot el territori, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. L’entitat és present en quatre segments com són el futbol, bàsquet, running i esport adaptat a través de més de 300 acords.

  A través de la major xarxa d’oficines del sector repartida per tot el país, CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori i compta amb una vocació d’entitat pròxima amb el client, que es tradueix en patrocinis estatals, regionals i locals com a estratègia adequada per a generar notorietat segons les necessitats de cada territori.

  Per aquest motiu, actualment CaixaBank és el banc dels clubs de futbol a Espanya, ja que patrocina al 80% dels equips de futbol masculí professional i més de la meitat dels clubs femenins de primera divisió. A més, l’entitat financera és soci patrocinador de la Federació Espanyola de Bàsquet i patrocinador oficial de la Selecció Espanyola, tant femenina com masculina en totes les seves categories. En running, CaixaBank és present en les principals carreres populars del país i compta amb un equip propi de #runnersCaixaBank, format per empleats entre els quals fomenta hàbits de vida saludable. A més, el banc és patrocinador oficial del Comitè Paralímpic Espanyol, a través del que ajuda a tots els atletes paralímpics a competir via el programa ADOP, així com patrocinador de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física.

  El running com a element d’implicació territorial

  CaixaBank manté una estreta vinculació amb el territori d’influència i compta amb una vocació d’entitat pròxima amb el client, que es tradueix en el patrocini local com a estratègia adequada per a generar notorietat. Per aquest motiu, l’entitat financera manté la seva aposta per les principals proves populars atlètiques més representatives del panorama nacional amb les quals comparteix valors com l’esforç, l’esperit de superació i la perseverança.

  L’entitat és patrocinadora principal de les proves atlètiques més tradicionals del panorama nacional com la Jean Bouin, la Marató i Mitjana Marató de València, la Carrera de les Muralles de Pamplona, la Trail Menorca Camí de Cavalls, la Marató i la 10k de Saragossa, diverses Carreres de la Dona disputades en cada comunitat autònoma, així com les tradicionals San Silvestres celebrades cada 31 de desembre, entre altres.

  Amb la mirada posada a dinamitzar i col·laborar amb el territori d’influència, CaixaBank promou activament la participació i facilita els mitjans econòmics oportuns per a disputar cada competició al mateix temps que fomenta entre els seus empleats la participació en cada prova.

  Aquesta implicació amb l’esport de l’entitat s’ha materialitzat en la formació d’un gran nombre d’equips interns de #runnersCaixaBank incorporats a la plataforma Som Saludables. Aquest col·lectiu, que compta amb més de 7.000 inscrits, porta a tot el territori els valors inherents a l’esport, que també formen part de la cultura de CaixaBank.


  Reyes Estévez, ambaixador CaixaBank

  L’activació del patrocini de diferents carreres populars compta amb un focus centrat en el reforç a la vinculació emprat/client per a generar major notorietat de marca. Per aquest motiu, els runners CaixaBank i els clients de l’entitat compten amb experiències úniques com a entrenaments VIP, sorteig de dorsals, participació en xerrades informatives, etc.

  En aquest context, Reyes Estévez és l’ambaixador de CaixaBank. Des de 2018, el exatleta olímpic espanyol assessora a empleats i clients a través de xerrades i entrenaments personalitzats a grups reduïts per tota la geografia espanyola.

  www.caixabank.com

  Twitter: https://twitter.com/caixabank_cat

  Facebook: https://www.facebook.com/CaixaBank/

  Instagram: https://www.instagram.com/caixabank/

 • Castell d’Or col·labora amb ‘La Cursa de RAC1’ al municipi de Salou

  Després d’aquesta prova esportiva i lúdica, tothom podrà fer un brindis amb cava Castell d’Or

  Castell d’Or, col·labora, per primera vegada, amb ‘La Cursa de RAC1’, un emocionant esdeveniment esportiu que promou la salut i el benestar entre la població. La carrera que comptarà amb un recorregut de 5 km pel municipi de Salou tindrà lloc el pròxim dia 15 d’octubre. La Cursa de Rac1, de caràcter esportiu, lúdic i familiar, és l’escenari perfecte per a promoure la importància de gaudir de moments especials amb amics i familiars durant i després de la carrera. 

   

  La col·laboració entre Castell d’Or i ‘La Cursa de RAC1’ és un reflex dels valors compartits de totes dues parts: promoure l’activitat física, la salut i el gaudir de la vida amb responsabilitat. Esperem que aquesta associació contribueixi al fet que la Cursa de Rac1 sigui un esdeveniment encara més memorable per a tots els participants i espectadors. El recorregut de 5 quilòmetres portarà als participants a través dels llocs més emblemàtics de Salou, amb el passeig marítim Jaume I com a artèria principal del trajecte. 

  ‘La Cursa de RAC1’, coneguda pel seu entusiasme i àmplia participació, és l’escenari perfecte perquè Castell d’Or celebri l’esperit esportiu i promogui la importància de gaudir de moments especials amb amics i familiars fent un brindis amb un cava de proximitat i qualitat, un cop realitzat el recorregut.  

   

  Com a empresa arrelada en la tradició i la qualitat, Castell d’Or aporta un producte de proximitat amb una llarga tradició a Catalunya, un producte ideal per a celebrar l’èxit dels participants, sempre amb un consum responsable i moderat. Esperem que aquesta associació contribueixi al fet que ‘La Cursa de RAC1’ sigui un esdeveniment encara més memorable per a tots els participants i espectadors. 

 • MedPlaya Hotel Calypso, hotel col·laborador oficial de La Cursa de RAC1

  MedPlaya Hotels és un grup hoteler que compta amb 19 hotels situats en diferents zones d’interès turístic. Des de les fantàstiques platges de la Costa del Sol a Torremolinos i Benalmàdena fins a Benidorm a la Costa Blanca, passant per la bellesa de la Costa Daurada i diversos llocs de somni a la Costa Brava. I, fins i tot, a la Costa Negra, a Bulgària.

  Aquest grup hoteler s’enorgulleix del seu compromís amb la vinculació amb els esdeveniments esportius i, per això, per ells és tot un plaer ser col·laboradors oficial de La Cursa de RAC1.

  MedPlaya Hotel Calypso manté un lligam ferm amb els esdeveniments esportius

  MedPlaya Hotel Calypso, hotel de 4 estrelles situat a Salou, ha establert una sòlida relació amb el sector de l’esport. Per al grup hoteler, l’esport no és només una activitat física, sinó un pilar fonamental de la salut i la superació personal. Per això, sempre és un orgull convertir-se en un refugi per als esportistes en esdeveniments esportius.

  Un reflex d’això és la trajectòria del MedPlaya Hotel Calypso. Aquest hotel ha estat col·laborador oficial del triatló Challenge Salou, i també ha tingut l’honor de ser l’hotel oficial del torneig de tennis ITF que es va celebrar el passat mes de maig a Reus. Ara, es presenta com a col·laborador oficial per a La Cursa de RAC1.

  Col·laborador oficial a La Cursa de RAC1

  MedPlaya Hotels s’enorgulleix de ser l’hotel oficial a l’esdeveniment esportiu de La Cursa de RAC1. Aquest esdeveniment icònic, que reuneix milers de corredors i amants de l’esport, troba en el nostre allotjament un aliat perfecte per poder oferir una experiència inoblidable als participants. Així que, si estàs buscant un hotel per allotjar-te durant La Cursa de RAC1, no dubtis a consultar la seva pàgina web per obtenir més informació i fer la teva reserva.

 • FIATC Assegurances per una #CursaRAC1 segura

  Des de la seva primera edició, i cada any amb més força, des de FIATC Assegurances donem suport a La Cursa de RAC 1 no només com a patrocinadors, sinó també assegurant els corredors. A FIATC estem orgullosos de participar un any més en aquesta festa popular esportiva, que reuneix esportistes de tot el territori amb un mateix objectiu: gaudir de l’esport.

  2 mesos gratis per a nous assegurats de MEDIFIATC

  Gràcies a MEDIFIATC podràs gaudir de l’esport en les millors condicions i amb garanties. Comptaràs amb serveis de medicina preventiva i medicina esportiva, que inclouen la possibilitat de realitzar una prova d’esforç cardíaca específica per a esportistes o múltiples tractaments de fisioteràpia, incloses les ones de xoc.

  A més, comptes amb 2 mesos gratis de la teva assegurança de salut MEDIFIATC per contractar abans del 14 de febrer de 2024! Aprofita-ho!

  Confiança i compromís

  Els valors de l’esport connecten profundament amb els valors de FIATC. L’esforç, el compromís, la confiança, l’esperit de superació, el treball en equip, la solidaritat i el respecte son valors que s’identifiquen amb els nostres principis com a mútua que busca el benestar de les persones i les acompanya al llarg de tota la seva vida.

  El nostre compromís amb el món de l’esport queda demostrada amb els nostres múltiples acords de col·laboració amb competicions, clubs, entitats i esportistes de tot el país.

  Us esperem per gaudir de la #CursaRAC1 un any més! Som-hi!

  www.fiatc.cat

  Facebook: https://www.facebook.com/fiatcseguros/

  Twitter: https://twitter.com/FIATCseguros

  Instagram: https://www.instagram.com/fiatcmutuaseguros/

 • Torrons Vicens amb la #cursarac1

  Torrons Vicens a La cursa de RAC1

  Torrons Vicens elabora artesanalment una àmplia selecció de torrons i especialitats, utilitzant productes de la màxima qualitat i seguint les receptes i fórmules originals dels Mestres Torroners d’Agramunt.

  Més de 200 anys avalen la trajectòria de Torrons Vicens. La gran aposta per la innovació que ha fet la companyia en els últims 20 anys gràcies al Mestre torronaire i propietari de Torrons Vicens Àngel Velasco, ha permès desenvolupar nous productes, textures i sabors revolucionant així el món del torró i posicionant la marca com a referent en el sector.

  Aquesta fusió entre tradició i innovació ha donat com a resultat especialitats com el torró de gintònic, torró de mojito, torró de te matcha i moltes altres varietats elaborades amb la col·laboració del prestigiós xef Albert Adrià i les creacions del mateix Mestre torronaire Àngel Velasco. Destacant les varietats més clàssiques com el torró d’Agramunt, el tou, o el torró de crema cremada, una de les especialitats de la casa.